Deprecated: Creation of dynamic property Wf_Woocommerce_Packing_List::$plugin_admin is deprecated in /var/www/vhosts/distilleerderijdebronckhorst.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wt-woocommerce-packing-list/includes/class-wf-woocommerce-packing-list.php on line 180

Deprecated: Creation of dynamic property Wf_Woocommerce_Packing_List::$plugin_public is deprecated in /var/www/vhosts/distilleerderijdebronckhorst.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wt-woocommerce-packing-list/includes/class-wf-woocommerce-packing-list.php on line 181

Deprecated: Creation of dynamic property Wf_Woocommerce_Packing_List_Licence_Manager::$my_account_url is deprecated in /var/www/vhosts/distilleerderijdebronckhorst.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wt-woocommerce-packing-list/admin/modules/licence_manager/licence_manager.php on line 22

Deprecated: Creation of dynamic property Wf_Woocommerce_Packing_List_Customizer::$module_id is deprecated in /var/www/vhosts/distilleerderijdebronckhorst.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wt-woocommerce-packing-list/admin/modules/customizer/customizer.php on line 31
cocktails – Distilleerderij de Bronckhorst
Rackalicious

Een mooi pittige maar elegante cocktail van onze eigen Racka gecombineerd met Contreau, limoensap, suikersiroop en munt. Da mo’j g’woon ‘s pruven!

https://distilleerderijdebronckhorst.nl/wp-content/uploads/2020/09/cocktail.jpg
Bronckhorst Gin Spritz
Onze Gin verdient meer dan een mooie tonic dus combineren wij hem met een fijne mousserende wijn met lekker wateen citroensap en suikersiroop.
https://distilleerderijdebronckhorst.nl/wp-content/uploads/2020/09/cocktail2.jpg
Bronckhorst Brandberry

De zachte Bronckhorst brandy combinerend met frambozensiroop, citroensap en soda. Een zachte, frisse en fruitige cocktail, fijn als aperittief of gewoon lekker als borrel.

https://distilleerderijdebronckhorst.nl/wp-content/uploads/2020/10/cocktail3.jpg

ONZE DISTILLATEN

Bij Distilleerderij de Bronckhorst heeft iedere botteling zijn eigen unieke verhaal, geur, kleur en smaak...
Wij produceren onze gerstdistillaten op ambachtelijke wijze. We houden namelijk het gehele proces in eigen hand: van koe tot korrel, van korrel tot borrel. Dat geeft onze Dahomey Single Malt zijn unieke smaak.
Dit distillaat van wijn werd in de late Middeleeuwen voor het eerst gemaakt. Wijn werd destijds gedistilleerd om transportvolumes te verkleinen. Na transport zou deze wijn weer verdund worden met water, maar de brandy was al veel te lekker op zich.... En daar zijn wij het volledig mee eens!
Het recept voor Jeneverbessenwater werd in de 13e eeuw uitgevonden door Jacob van Maerlant en is door ons nieuw leven ingeblazen. De in wijn gekookte jeneverbes bevat veel geneeskrachtige eigenschappen en is ook nog eens onmundig lekker. Op de gezondheid!
Van oudsher hoort een eigen boomgaard op de Achterhoekse boerderij erbij. Fruit telen gebeurt in de Achterhoek daarom nog volop. Overtollig fruit? Dat distilleren wij! Zo wordt er niets verspild en kunt u genieten van de (h)eerlijke kwaliteit van onze Racka bijvoorbeeld.
Achterhoekse Gin gedistilleerd met 11 verschillende achterhoekse kruiden!