BESTELLEN, BETALEN EN RETOURNEREN

Op deze pagina vindt u informatie over levertijden, verzendkosten en ons retourbeleid.

BESTELLEN

Wanneer u een aankoop doet via onze webshop gelden hiervoor onze webshop voorwaarden.

BETALEN

BETAALWIJZE
U kunt via onze webshop betalen met iDeal of creditcard. Daarnaast kunt u een bestelling plaatsen via het contactformulier en deze vervolgens afhalen in onze winkel. Wij zijn zaterdags geopend van 11:00 tot 17:00 aan de Kroezekampweg 1A, 7021HL te Zelhem.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten per bestelling binnen Nederland bedragen 6,99 euro.

LEVEREN

LEVERTIJD
Aangezien we een klein team hebben, is het voor ons lastig om dagelijks bestellingen te verzenden. Daarom versturen we iedere week op vrijdag alle webshop bestellingen. Wanneer u voor donderdag 16:00 uur uw bestelling plaatst, wordt deze op vrijdag verzonden. Vaak heeft u de bestelling dan op zaterdag al in huis. U ontvangt van PostNL een Track & Trace code waarmee u de bestelling kunt volgen.

LEEFTIJDSCONTROLE
Let op: vanwege de geldende alcoholgrens wordt de bestelling alleen afgegeven aan de persoon die de bestelling geplaatst heeft, na uitvoering van een leeftijdscontrole. Indien u op het verwachte tijdstip van levering niet aanwezig bent om uw bestelling in ontvangst te nemen, kunt u via de Track & Trace code een aangepast tijdstip doorgeven. Leveringen die niet kunnen worden afgegeven worden naar ons teruggezonden.

RETOURBELEID

BEDENKTIJD
U kunt uw bestelling tot en met 14 dagen na ontvangst retourneren. Om uw bestelling te retourneren stuurt u een mail naar info@distilleerderijdebronckhorst.nl met de volgende gegevens: uw naam, het bestelnummer, de besteldatum en het product dat u wenst te retourneren.

PROCEDURE
De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. U kunt uw bestelling retourneren in onze winkel of via verzending naar het volgende adres:

Distilleerderij de Bronckhorst BV
Kroezekampweg 1A
7021HL Zelhem
Nederland

Let op: wanneer u uw bestelling retourneert, lever dan bij de geretourneerde producten ook uw gegevens (naam, bestelnummer, besteldatum). Zo weten we bij welke bestelling de retour hoort en kunnen we snel uw betaling terugstorten.

TERUGBETALING
Het aankoopbedrag exclusief verzendkosten wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening (indien u betaald heeft via iDeal of creditcard). Indien u contant betaald heeft of indien u dat wenst kan de betaling ook contant teruggegeven worden.

OVERIGE
We doen ons best om alle bestellingen met liefde en aandacht te verpakken. Mocht er iets mis zijn gegaan of heeft u een andere klacht, dan kunt u mailen naar info@distilleerderijdebronckhorst.nl.