https://distilleerderijdebronckhorst.nl/wp-content/uploads/2023/05/DSC00260_HR-1280x1280.jpg
Seizoens-BBQ: 31 augustus '24 (zomer), 23 november '24 (herfst), 1 februari '25 (winter)

Waarom moet je er bij zijn? Allereerst onze unieke locatie! Eten midden in de distilleerderij met eerlijke producten! Kleinschalig en knus. Daarnaast is deze BBQ speciaal ontworpen voor mensen die zichzelf Bourgondiërs noemen. Als je van gezelligheid houdt, graag geniet van heerlijk en verrukkelijk eten, openstaat voor nieuwe smaakavonturen en het leuk vindt om te dineren op een bijzondere locatie, dan nodigen wij je graag uit om met ons te komen genieten in onze distilleerderij. De hele avond is en wordt compleet ontzorgt: inclusief aperitief, de wijnen, tafelwater, koffie … en oh ja.. de BBQ! We sluiten de avond zoals gezegd af met een overheerlijk distillaat uit onze eigen distilleerderij.Prijzen voor deze Bourgondische avond bedragen €125,00 p.p.

4-gangen diner,  all-in. Kom jij op één van onze BBQ-avonden?  Meld je aan via proeflokaal@distilleerderijdebronckhorst.nl

https://distilleerderijdebronckhorst.nl/wp-content/uploads/2023/11/Distillaten.png
Bierfest
5 oktober '24

Tegen die tijd staat de maand oktober voor de deur en dat betekent maar één ding: het is tijd voor een spectaculair Bierfest bij Distilleerderij de Bronckhorst! Op 5 oktober 2024 zal onze distilleerderij worden omgetoverd tot een waar feestparadijs, waar je kunt genieten van een uitgebreid assortiment aan bieren. Van heerlijke ambachtelijke brouwsels tot een goed glas wijn: er is voor elk wat wils. Laat je smaakpapillen verrassen door de diverse smaken en aroma’s die we te bieden hebben. Het belooft een geweldige gelegenheid te zijn om te ontspannen, nieuwe mensen te ontmoeten en te proosten op een fantastische oktobermaand.

– Entreekaart staplek: €15,- per persoon (1x entree) 
– Entreekaart zitplek voor 8 personen: €320,- per tafel (8x entree, tafelhuur, 48 munten, 8 broodjes worst) 
– Entreekaart zitplek voor 1 persoon: €45,- (1x entree, tafelplek, 6 munten, 1 broodje worst) 

https://distilleerderijdebronckhorst.nl/wp-content/uploads/2023/11/bierundwein.png
De aanschuiftafel
Iedere 3e zaterdag v.d. maand

Distillaten proeverij  – ‘De aanschuiftafel’, voor als u een keer aan wilt schuiven bij een proeverij, ook al komt u alleen. U wordt hartelijk ontvangen door team de Bronckhorst waarna het tijd is om te genieten van de heerlijke smaak van eerlijk ambacht. En zoals ze in de Achterhoek zeggen: Da mo’j g’woon ‘s pruven! U proeft 6 verschillende distillaten met een lekker hapje en een fijn glaasje naar eigen keuze om mee af te sluiten.