Open huis
1 juli '23

Graag nodigen we u als distillatenliefhebber uit voor een open huis bij Distilleerderij de Bronckhorst op 1 juli 2023 van 14.00 tot 20.00 uur.  Dit wilt u niet missen! Onder het genot van een hapje, drankje en klankje laten we vol trots en passie graag de distilleerderij aan u zien! Komen jullie ook? 1 juli 2023 van 14.00 – 20.00 uur aan de Kroezenkampweg 1a, Zelhem.

DOAR MO’J BI’J WEAN!

https://distilleerderijdebronckhorst.nl/wp-content/uploads/2023/05/DSC00260_HR-1280x1280.jpg
‘De aanschuiftafel’
Iedere maand
Distillaten proeverij  – ‘De aanschuiftafel’, voor als u een keer aan wilt schuiven bij een proeverij, ook al komt u alleen. U wordt hartelijk ontvangen door team de Bronckhorst waarna het tijd is om te genieten van de heerlijke smaak van eerlijk ambacht. En zoals ze in de Achterhoek zeggen: Da mo’j g’woon ‘s pruven! U proeft 6 verschillende distillaten met een lekker hapje en een fijn glaasje naar eigen keuze om mee af te sluiten.
https://distilleerderijdebronckhorst.nl/wp-content/uploads/2023/05/unnamed-file-1280x1280.jpg
Filmweide
11 en 12 augustus '23

Achterover leunend in je fraaie retro-strandstoel, of gewoon vanuit je eigen comfortabele auto, genieten van een fantastische film die het grote doek waardig is. Tijdens het kijken naar de film gaat de zon onder achter het zicht van een van de prachtige weilanden die de Achterhoek rijk is. Terwijl je lekker aan je biertje, wijntje, frisje zit of iets smakelijks aan het oppeuzelen bent, bewegen de beelden op het zelfgemaakte bioscoopscherm en klinkt de atmosfeer van het aandachtig maar ontspannen volk dat aan het kijken is om je heen gezellig, maar ook heerlijk rustgevend.

Na afloop nagenieten tijdens de ‘afterparty’ bij Distilleerderij de Bronckhorst.

Meer info volgt.

https://distilleerderijdebronckhorst.nl/wp-content/uploads/2023/05/header-1-1280x1244.jpg
Bier und Weinfest
23 september '23

De maand oktober staat voor de deur en dat betekent maar één ding: het is tijd voor een spectaculair Bier und Weinfest bij Distilleerderij de Bronckhorst! Op 23 september ’23 zal onze distilleerderij worden omgetoverd tot een waar feestparadijs, waar je kunt genieten van een uitgebreid assortiment aan bieren en wijnen. Van heerlijke ambachtelijke brouwsels tot verfijnde wijnen van de beste druiven: er is voor elk wat wils. Laat je smaakpapillen verrassen door de diverse smaken en aroma’s die we te bieden hebben.

Het belooft een geweldige gelegenheid te zijn om te ontspannen, nieuwe mensen te ontmoeten en te proosten op een fantastische oktobermaand.

Meer info volgt.

Apple harvest. Ripe red apples in basket on green grass. Orchard. Garden. harvesting on farm
Appel- en perensap persdag
14 oktober '23

Laat je appels en peren niet rotten, laat ze bij ons bottelen! Op 14 oktober organiseren we een appel- en perensap persdag bij Distilleerderij de Bronckhorst. We hebben alle benodigde apparatuur en ervaring om jouw appels en/of peren om te zetten in (h)eerlijke sap. Het enige wat jij hoeft te doen is je appels/peren meenemen, wij doen de rest!

Meer info volgt.